fathoes

Inte nått jätte viktigt

Kategori:

Igår gick jag och blev med glasögon, igen... Min syn har blivit sämre för att jag inte använt glasögon eller linser när jag behövt. Har haft dålig syn sen jag var cirka 5 år, men jag har vägrat glasögon.. Så nu måste jag köra med linser och glasögon på heltid. Men att ha glasögon på heltid blir det inte, då plöpper linserna in.
Vad tycker ni om mina nya glajjer?
Kram Johanna

Hemsk tisdag

Kategori:

Seg tisdag idag, haft ont i huvudet och mått allmänt psykiskt dåligt idag, och det håller fortfarande i sig. Jag håller tummarna för att huvudet inte ska värka imorgon, och att jag ska kunna smitta alla med ett leende och inte vara deppig.
Kram alles!

Stockholmia by night

Kategori:

Friday

Kategori:

Befinner mig i Stockholm med min syster och min mamma över helgen, shopping, hotellmys och annat roligt står på schemat. Och vi har redan fått smaka på allt detta idag. Har shoppat så jag är helt slut i kroppen. Jag letade även idag efter ett par skor jag så gärna ville ha till studenten. Och dom fanns!! Ett par hade dom tagit in, och jag fick dom! Är överlycklig!
Så nu ligger vi och myser på rummet och inväntar John blund så att vi är pigga tills imorgon för ännu en dag fullspäckad med spring på stan!
Kram Johanna

Hej vänner!

Kategori:

Varit frånvarande rätt länge känns det som. Ska börja blogga lite mer. Så, vad har hänt sen sist jag lämnade nått spår efter mig i bloggen?...
-jo, jag har hunnit med att fylla 19 år. Fick lite ålders ångest när jag insåg att jag nu verkligen inte är barn längre. Dax att börja mogna till lite mer. När jag fyllde 18 och hela året ut så plojade jag bara runt, det var så värt varje sekund! så nu är det time to get me Some bigger balls.
Ciao, kram Johanna

Något att sakna

Kategori:

blackjuicy

Kategori: Allmänt

Har skaffat mig ännu en blogg, kommer såklart aldrig lämna fathoes utan denna har jag endast vid sidan av. Ta er en titt vet ja, blackjuicy.devote.se

Hej mina vänner

Kategori:

När klockan slår 20.00 imorgon har jag sammanlagt jobbat 29 timmar denna vecka, samt gått i skolan på de. Jag är helt slut.. Jag vet att jag kommer dansa på moln när lönen väl kommer, men just nu känns det tungt. Vad gör ni om dagarna? äter chips, pluggar och kollar tv? Skulle också vilja ha tid för det. / holm

Tja eller

Kategori:

Tog en tripp till stockholm i helgen för att hälsa på min fina Nanzy. Har haft det super som vanligt, trivs så väldigt bra i Stockholm! :) nu händer inget roligt i mitt liv förns 20 feb då London väntar, så vi hörs väl då / holma

LONDON

Kategori:

Snart åker vi, vet ni hur mycket vi längtar eller?

Tillbaka till skolan

Kategori:

Första skoldagen på sista terminen är avklarad. Så när vi slutade skolan åkte vi iväg och bokade nagel tid inför bal och student. Mår nästan illa av tanken för att jag är så nervös.
Nu sitter jag och äter avokado.
Ciao/ Johanna

Söndag

Kategori:

Hej vänner!
Har precis slutat jobbet på 4 timmar idag, det var skönt för det gick hyfsat fort. Nu har jag precis ätit lite fiber havre med hallon och kanel, mummi.
Har ångest också, magkatarren har smygit sig på igen. Och varför? Orolig för vad jag vill göra och vad för nytt jobb jag ska söka mig till efter studenten och i framtiden.
Kram Johanna

En rolig såhär på lördagen

Kategori:

Godmorgon

Kategori:

Hur skönt var det inte att sova ut imorse? Uppskattar mina lediga helger väldigt mycket nu för tiden. Ligger och äter en banan, ska strax dra på mig löpar skorna och dra en runda med mamma. Napa snart, vem är snyggast på stranden? Holma blir såklart.

Tja

Kategori:

Sitter på jobbet, ska snart ner och käka lunch med moder, så kul att vi jobbar i samma byggnad så vi kan ses mer :)) slutar 17.00 idag då ska jag hem och sova livet av mig. Kram från holma

Torsdag

Kategori:

Galet att det redan är torsdag och att skolan börjar på tisdag.. Har iallafall fått mycket gjort idag. Drog in en sväng till marieberg för att hjälpa Hampus att köpa nya jeans, sedan handlade vi på Coop, drog sedan iväg till Telia för att lämna in min mobil på lagning. Men dom tyckte så synd om mig för att försäkringen på mobilen gick ut igår. Så de skickade iväg en ny på posten som kommer anlända på måndag, så fram tills dess är jag mobil lös, men det gör inget då jag kan använda och smsa från ipaden så länge. Sedan drog jag iväg till lagret för ett indoor pass som var sååå behövligt.
Mycket åstadkom jag idag. Bra jobbat till mig själv!
Kram från Hultgren

2013

Kategori:

Jag firade in det nya året i Karlstad, för första gången blev nyår väldigt lyckat. 2013 kommer bli magiskt, vi har så mycket att se fram emot nu dvs student och allt som hör där till. Det känns spännande men samtidigt läskigt att jag faktiskt inte har en aning om vart jag befinner mig om ett halvår / Holma